Chanchinthar Khawvel

Pakistan-ah Nawaz Sharif kaihhruai sawrkar ding leh dawn

Pakistan-ah Prime Minister hlui, Nawaz Sharif kaihhruai sawrkar a ding leh dawn tih a chiang tawh a, parliament seat 272-a seat 166 result puan tawhah Pu Sharif-a party, Pakistan Muslim League-Nawaz (PML-N) chuan seat 95 a la tawh a, cricketer hlui Imran Khan-a kaihhruai, Tehrik-e-Insaf party-in seat 21 a la tawh bawk. PML-N hian a lo berah seat 125 a la pha dawn niin a lang a, Tehrik-e-Insaf-in seat 34 an chan rin a ni a, rorellai Pakistan People’s Party (PPP) chu 3-na niin seat 32 chauh a chang dawn niin a lang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.