Skip to content
Home » Chanchinthar » IPL 2013-ah Mumbai Indians an champion

IPL 2013-ah Mumbai Indians an champion

Mumbai Indians chuan Indian Premier League Final-ah Chennai Super Kings chu Runs 23-a hnehin IPL Title an la.

Mumbai hian vaw hmasa-in 148-9 an scored a, West Indian Kieron Pollard chuan out lovin run 60 a siam a, Chennai Super Kings hian vaw ve lehin 125-9 chauh an scored theih tak avangin Mumbai Indians chu an umphak ta lo a ni. Chennai Super Kings hi a zawnin kum 4 chhung Final an thleng a, ṭum 2 an champion a, Mumbai Indians nen hian kum 2010 khan final lo khel tawhin, khami ṭum khan Chennai Super Kings hi runs 22-in an chak thung a ni.

IPL Final lo khel tawh te:
2008:    Rajasthan Royals beat Chennai Super Kings by 3 wickets
2009:    Deccan Chargers beat Royal Challengers Bangalore by 6 runs
2010:    Chennai Super Kings beat Mumbai Indians by 22 runs
2011:    Chennai Super Kings beat Bangalore by 58 runs
2012:    Kolkata Knight Riders beat Chennai Super Kings by 5 wickets
2013:    Mumbai Indians beat Chennai Super Kings by 23 runs

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.