Skip to content
Home » Chanchinthar » Politics » ZPM Serchhip Block inthlang

ZPM Serchhip Block inthlang

Nimin khan ZPM party Serchhip Block chuan New Serchhip YMA Hall kum 2022-23 chhunga an hruaitu tur an thlang a, President-ah V.Rozamliana, P&E Veng, Vice President-ah R.Zakapa, New Serchhip leh Tresurer-ah Zothanpuia, Field Vengte an thleng a, he inthlannaah hian voter 169 an kal khawm a ni.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.